Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/130738
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMillán Larriva, Rafaelen_US
dc.contributor.authorAlcalá, M.en_US
dc.contributor.authorSanjuán Velázquez, Estheren_US
dc.date.accessioned2024-06-03T07:41:13Z-
dc.date.available2024-06-03T07:41:13Z-
dc.date.issued1990en_US
dc.identifier.issn0300-5755en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/130738-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofAlimentariaen_US
dc.sourceAlimentaria [ISSN0300-5755], n.218 (Diciembre 1990)en_US
dc.subject330909 Productos lácteosen_US
dc.subject330992 Bioquímica y microbiología de los procesos fermentativosen_US
dc.titleComponentes físico-químicos y nitrogenados del queso de Burgosen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.lastpage38en_US
dc.description.firstpage35en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.description.numberofpages4en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateDiciembre 1990en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-0822-4861-
crisitem.author.orcid0000-0002-4789-8124-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameMillán Larriva,Rafael-
crisitem.author.fullNameSanjuán Velázquez, Esther-
Appears in Collections:Articles
Show simple item record

Page view(s)

44
checked on Sep 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.