Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/125753
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGinés Ruiz, Rafael-
dc.contributor.authorVera Arce, Patricia-
dc.date.accessioned2023-09-22T08:38:59Z-
dc.date.available2023-09-22T08:38:59Z-
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/125753-
dc.languageengen_US
dc.subject330902 Piensosen_US
dc.subject3309 Tecnología de los alimentosen_US
dc.titleEffect of the partial substitution of fish meal by insect meal and single cell proteins on the fillet quality of european sea bass (Dicentrarchus labrax)en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-72654es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

61
checked on Dec 14, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.