Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/124303
Title: | Efecto de la conservación en atmósfera modificada sobre la calidad de carne de cabrito, y pH, Capacidad de retención de agua y pérdidas de peso | Authors: | Morales De La Nuez, Antonio José Falcón, A. Castro Navarro, Noemí Hernández Castellano, Lorenzo Enrique Capote Álvarez, Juan Francisco Argüello Henríquez, Anastasio |
UNESCO Clasification: | 3104 Producción Animal | Issue Date: | 2007 | Conference: | IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos | URI: | http://hdl.handle.net/10553/124303 | Source: | IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimento |
Appears in Collections: | Ponencias |
Page view(s)
56
checked on Jan 11, 2025
Download(s)
148
checked on Jan 11, 2025
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.