Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/124303
Title: Efecto de la conservación en atmósfera modificada sobre la calidad de carne de cabrito, y pH, Capacidad de retención de agua y pérdidas de peso
Authors: Morales De La Nuez, Antonio José 
Falcón, A.
Castro Navarro, Noemí 
Hernández Castellano, Lorenzo Enrique 
Capote Álvarez, Juan Francisco 
Argüello Henríquez, Anastasio 
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
Issue Date: 2007
Conference: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
URI: http://hdl.handle.net/10553/124303
Source: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimento
Appears in Collections:Ponencias
Adobe PDF (3,11 MB)
Show full item record

Page view(s)

56
checked on Jan 11, 2025

Download(s)

148
checked on Jan 11, 2025

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.