Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/123758
Title: Importancia de la elección del coagulante en la elaboración de quesos de cabra
Authors: Fresno, M.
Álvarez, S.
Argüello Henríquez, Anastasio 
Castro Navarro, Noemí 
Torres, Alexandr
Gonzalo, C.
Concepción, I.
Villora, J.
Ruiz, F.A.
López, A.
Sepe, L.
UNESCO Clasification: 330909 Productos lácteos
Issue Date: 2023
Conference: XIII Foro Nacional del Caprino 
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/123758
Source: XIII Foro Nacional del Caprino. La ganadería caprina ante el reto de la rentabilidad en nuevos contextos
Appears in Collections:Ponencias
Adobe PDF (557,88 kB)
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.