Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122509
Title: Efecto del material de ahumado en el perfil de textura instrumental de los quesos artesanales canarios
Authors: Alvarez Ríos, S.
Argüello Henríquez, Anastasio 
Ruiz Rodríguez, M. E.
Rodríguez Rodríguez, V.
Castro Navarro, Noemí 
Fresno Baquero, María del Rosario
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
330914 Elaboración de alimentos
Issue Date: 2005
Publisher: Junta de Andalucía
URI: http://hdl.handle.net/10553/122509
ISBN: 84-8474-175-3
Source: Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre, p. 38-40
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8407229
Appears in Collections:Ponencias
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.