Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122509
Title: Efecto del material de ahumado en el perfil de textura instrumental de los quesos artesanales canarios
Authors: Alvarez Ríos, S.
Argüello Henríquez, Anastasio 
Ruiz Rodríguez, M. E.
Rodríguez Rodríguez, V.
Castro Navarro, Noemí 
Fresno Baquero, María del Rosario
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
330914 Elaboración de alimentos
Issue Date: 2005
Publisher: Junta de Andalucía
URI: http://hdl.handle.net/10553/122509
ISBN: 84-8474-175-3
Source: Producción ovina y caprina: XXX Jornadas Científicas y IX Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Granada, 28-30 de Septiembre y 1 de Octubre, p. 38-40
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8407229
Appears in Collections:Ponencias
Show full item record

Page view(s)

21
checked on Mar 9, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.