Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/122325
Title: | Los cereales en la cocina canaria: vuelta a los orígenes | Authors: | Morales Mateos, Jacob Bentejui | UNESCO Clasification: | 550606 Historia de la economía 330914 Elaboración de alimentos |
Keywords: | Cocina canaria | Issue Date: | 2022 | Publisher: | Hecansa Gobierno de Canarias Cabildo de La Gomera |
Conference: | 1ª Edición Universidad de Verano de HECANSA (2022) | URI: | http://hdl.handle.net/10553/122325 | Source: | 1ª Edición Universidad de Verano de HECANSA: Hermigua, La Gomera, p. 33-34 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8787030 |
Appears in Collections: | Ponencias |
Page view(s)
17
checked on Sep 9, 2023
Download(s)
4
checked on Sep 9, 2023
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.