Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122325
Title: Los cereales en la cocina canaria: vuelta a los orígenes
Authors: Morales Mateos, Jacob Bentejui 
UNESCO Clasification: 550606 Historia de la economía
330914 Elaboración de alimentos
Keywords: Cocina canaria
Issue Date: 2022
Publisher: Hecansa
Gobierno de Canarias 
Cabildo de La Gomera
Conference: 1ª Edición Universidad de Verano de HECANSA (2022) 
URI: http://hdl.handle.net/10553/122325
Source: 1ª Edición Universidad de Verano de HECANSA: Hermigua, La Gomera, p. 33-34
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8787030
Appears in Collections:Ponencias
Adobe PDF (856,42 kB)
Show full item record

Page view(s)

17
checked on Sep 9, 2023

Download(s)

4
checked on Sep 9, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.