Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/112989
Title: Microalgas: una alternativa frente a la carne y los ultraprocesados
Authors: Santiago Díaz, Paula 
Rico Santos, Milagros 
UNESCO Clasification: 3206 Ciencias de la nutrición
241707 Algología (ficología)
Keywords: Alimentación
Nutrición
Algas
Issue Date: 2021
Journal: The conversation 
URI: http://hdl.handle.net/10553/112989
ISSN: 2201-5639
Source: The Conversation [ISSN 2201-5639], 12 diciembre 2021
URL: https://theconversation.com/microalgas-una-alternativa-frente-a-la-carne-y-los-ultraprocesados-171989
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (1,02 MB)
Show full item record

Page view(s)

76
checked on Apr 20, 2024

Download(s)

29
checked on Apr 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.