Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/112989
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSantiago Díaz, Paulaen_US
dc.contributor.authorRico Santos, Milagrosen_US
dc.date.accessioned2021-12-16T10:52:13Z-
dc.date.available2021-12-16T10:52:13Z-
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.issn2201-5639en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/112989-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofThe conversationen_US
dc.sourceThe Conversation [ISSN 2201-5639], 12 diciembre 2021en_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject241707 Algología (ficología)en_US
dc.subject.otherAlimentaciónen_US
dc.subject.otherNutriciónen_US
dc.subject.otherAlgasen_US
dc.titleMicroalgas: una alternativa frente a la carne y los ultraprocesadosen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttps://theconversation.com/microalgas-una-alternativa-frente-a-la-carne-y-los-ultraprocesados-171989-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IOCAG: Química Marina-
crisitem.author.deptIU de Oceanografía y Cambio Global-
crisitem.author.deptDepartamento de Química-
crisitem.author.orcid0000-0003-4216-9720-
crisitem.author.orcid0000-0002-2711-8952-
crisitem.author.parentorgIU de Oceanografía y Cambio Global-
crisitem.author.fullNameSantiago Díaz, Paula-
crisitem.author.fullNameRico Santos, Milagros-
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (1,02 MB)
Show simple item record

Page view(s)

76
checked on Apr 20, 2024

Download(s)

29
checked on Apr 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.