|
Sanchez-Villegas, Almudena ; Henríquez, Patricia ; Figueiras, Adolfo; Ortuño, Felipe; Lahortiga, Francisca, et al Issued date: 2007 Source: European Journal of Nutrition[ISSN 1436-6207],v. 46, p. 337-346 JCR: 2,098 - Q2 SCIE Artículo
|
Henríquez Sánchez, Patricia ; Sánchez Villegas, Almudena ; Ruano Rodriguez, Cristina ; Gea, Alfredo; Lamuela-Raventós, R.M., et al Issued date: 2016 Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], v. 55 (1), p. 227-236 SJR: 1,267 - Q1 JCR: 4,37 - Q1 SCIE Artículo
|
Becerra-Tomás, Nerea; Mena-Sánchez, Guillermo; Díaz-López, Andrés; Martínez-González, Miguel Ángel; Babio, Nancy, et al Issued date: 2019 Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], n. 59, p. 2195–2206 SJR: 1,244 - Q1 JCR: 4,664 - Q1 SCIE Artículo
|
Paz-Graniel, I.; Babio, Nancy; Becerra-Tomás, N.; Toledo, Estefania; Camacho-Barcia, Lucia, et al Issued date: 2021 Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], v. 60, p. 2381 - 2396, (Agosto 2021) SJR: 1,061 - Q1 JCR: 4,865 - Q2 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Henríquez Sánchez, Patricia ; Sánchez Villegas, Almudena ; Ruano Rodriguez, Cristina ; Gea, Alfredo; Lamuela‑Raventós, R. M., et al Issued date: 2021 Source: European Journal of Nutrition [ISSN 1436-6207], (Enero 2021) SJR: 1,061 - Q1 JCR: 4,865 - Q2 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Comentario
|