|
Millán, R. ; Saavedra, P.; Sanjuán, E. ; Castelo, M. Issued date: 1996 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 55, p. 189-191 SCIE Artículo
|
Fernández-Salguero, J.; Sanjuán, E. Issued date: 1999 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 64, p. 177-183 JCR: 0,849 - Q2 SCIE Artículo
|
Sanjuán, E. ; Millán, R. ; Saavedra, P.; Carmona, M. A.; Gómez, R., et al Issued date: 2002 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 78, p. 281-289 JCR: 1,396 - Q1 SCIE Artículo
|
Mayneris-Perxachs, Jordi; Bondia-Pons, Isabel; Serra-Majem, Lluís ; Castellote, Ana I.; López-Sabater, M. Carmen Issued date: 2010 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 119, p. 54-61 JCR: 3,458 - Q1 SCIE Artículo
|
López, Aroa; Rico, Milagros ; Rivero, Argimiro ; Suárez de Tangil, Miguel Issued date: 2011 Source: Food Chemistry [ISSN 0308-8146], v. 125 (3), p. 1104-1109 SJR: 1,909 - Q1 JCR: 3,655 - Q1 SCIE Artículo
|
Amézqueta, Susana; Galán, Esther; Vila-Fernández, Ingrid; Pumarola, Sergio; Carrascal, Montserrat, et al Issued date: 2013 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 136, p. 1316-1321 SJR: 1,548 - Q1 JCR: 3,259 - Q1 SCIE Artículo
|
Uusitalo, Liisa; Salmenhaara, Maija; Isoniemi, Merja; Garcia-Alvarez, Alicia; Serra-Majem, Lluís , et al Issued date: 2016 Source: Food Chemistry [ISSN 0308-8146], v. 194, p. 619-625 SJR: 1,706 - Q1 JCR: 4,529 - Q1 SCIE Artículo
|
Guedes-Alonso, Rayco ; Sosa-Ferrera, Zoraida ; Santana-Rodríguez, José Juan Issued date: 2017 Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 237, p. 1012-1020 SJR: 1,793 - Q1 JCR: 4,946 - Q1 SCIE Artículo
|