Publicaciones

Millán, R. ; Saavedra, P.; Sanjuán, E. ; Castelo, M.
Issued date: 1996
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 55, p. 189-191
SCIE
Artículo
Fernández-Salguero, J.; Sanjuán, E. 
Issued date: 1999
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 64, p. 177-183
JCR: 0,849
- Q2
SCIE
Artículo
Sanjuán, E. ; Millán, R. ; Saavedra, P.; Carmona, M. A.; Gómez, R., et al
Issued date: 2002
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 78, p. 281-289
JCR: 1,396
- Q1
SCIE
Artículo
Mayneris-Perxachs, Jordi; Bondia-Pons, Isabel; Serra-Majem, Lluís ; Castellote, Ana I.; López-Sabater, M. Carmen
Issued date: 2010
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 119, p. 54-61
JCR: 3,458
- Q1
SCIE
Artículo
López, Aroa; Rico, Milagros ; Rivero, Argimiro ; Suárez de Tangil, Miguel 
Issued date: 2011
Source: Food Chemistry [ISSN 0308-8146], v. 125 (3), p. 1104-1109
SJR: 1,909
- Q1
JCR: 3,655
- Q1
SCIE
Artículo
Amézqueta, Susana; Galán, Esther; Vila-Fernández, Ingrid; Pumarola, Sergio; Carrascal, Montserrat, et al
Issued date: 2013
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 136, p. 1316-1321
SJR: 1,548
- Q1
JCR: 3,259
- Q1
SCIE
Artículo
Uusitalo, Liisa; Salmenhaara, Maija; Isoniemi, Merja; Garcia-Alvarez, Alicia; Serra-Majem, Lluís , et al
Issued date: 2016
Source: Food Chemistry [ISSN 0308-8146], v. 194, p. 619-625
SJR: 1,706
- Q1
JCR: 4,529
- Q1
SCIE
Artículo
Guedes-Alonso, Rayco ; Sosa-Ferrera, Zoraida ; Santana-Rodríguez, José Juan 
Issued date: 2017
Source: Food Chemistry[ISSN 0308-8146],v. 237, p. 1012-1020
SJR: 1,793
- Q1
JCR: 4,946
- Q1
SCIE
Artículo