Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/124883
Título: Natural disinfectants in the food industry: essential oils
Autores/as: Vega Viera, Raquel Del Pilar
Director/a : Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier 
Clasificación UNESCO: 3309 Tecnología de los alimentos
330915 Higiene de los alimentos
Fecha de publicación: 2023
Resumen: The food industry is constantly facing difficulties, leading to the need to search for sustainable alternatives for cleaning and disinfection processes. Bacterial resistance, cases of intoxication, environmental contamination, and the increasing demand for safety guarantees by society have challenged the industries. Therefore, this work presents essential oils from everyday plants as a reliable choice with suitable characteristics for development in cleaning and disinfection models.
Departamento: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos
Facultad: Facultad de Veterinaria
Titulación: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/124883
Colección:Trabajo final de grado

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