Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/124883
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorCarrascosa Iruzubieta, Conrado Javier-
dc.contributor.authorVega Viera, Raquel Del Pilar-
dc.date.accessioned2023-09-22T08:37:22Z-
dc.date.available2023-09-22T08:37:22Z-
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/124883-
dc.description.abstractThe food industry is constantly facing difficulties, leading to the need to search for sustainable alternatives for cleaning and disinfection processes. Bacterial resistance, cases of intoxication, environmental contamination, and the increasing demand for safety guarantees by society have challenged the industries. Therefore, this work presents essential oils from everyday plants as a reliable choice with suitable characteristics for development in cleaning and disinfection models.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject3309 Tecnología de los alimentosen_US
dc.subject330915 Higiene de los alimentosen_US
dc.titleNatural disinfectants in the food industry: essential oilsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-67704es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
Vista resumida

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.