Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/99053
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Rodríguez Ventura, Myriam | es |
dc.contributor.advisor | Sanjuán Velázquez, Esther | es |
dc.contributor.author | Ball, Emma Frances | es |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T00:39:37Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T00:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.other | Gestión académica | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/99053 | - |
dc.title | Egg quality of four varieties of the Canarian Hen in free-range conditions | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.type | BachelorThesis | |
dc.contributor.departamento | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos | es |
dc.type2 | Trabajo final de grado | |
dc.identifier.matricula | TFT-38524 | es |
dc.identifier.ulpgc | Sí | |
dc.contributor.buulpgc | BU-VET | es |
dc.contributor.titulacion | Grado en Veterinaria | es |
item.grantfulltext | none | - |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
crisitem.advisor.dept | GIR IUIBS: Nutrición | - |
crisitem.advisor.dept | IU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.advisor.dept | GIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.