Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/98379
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGinés Ruiz, Rafaeles
dc.contributor.authorRamírez López, Américaes
dc.date.accessioned2021-03-11T00:35:54Z-
dc.date.available2021-03-11T00:35:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/98379-
dc.titleDifferences in proximal and fatty acid profiles, texture and colour between wild and farmed amberjack (Seriola dumerili)es
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentoses
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-48540es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VETes
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
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