Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/96973
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorQuintana Santana, José Manueles
dc.contributor.authorDéniz Vega, Ana Victoria
dc.date.accessioned2021-03-11T00:26:43Z-
dc.date.available2021-03-11T00:26:43Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/96973-
dc.titleAplicación De La Mejora De Resistencia Térmica De Los Envases De Comida Para Llevar
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Mecánica
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-49801
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionGrado en Ingeniería Mecánica
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Mecánica-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

25
checked on Dec 23, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.