Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/93753
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLainez Sevillano, María Pilares
dc.contributor.advisorRuano Rodriguez, Cristinaes
dc.contributor.authorGil Dos Santos, Esaú
dc.date.accessioned2021-03-11T00:09:29Z-
dc.date.available2021-03-11T00:09:29Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/93753-
dc.titleSostenibilidad Alimentaria En La Isla De Gran Canaria
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-45219
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Didácticas Específicas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

25
checked on Sep 9, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.