Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/93184
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSanjuán Velázquez, Estheres
dc.contributor.advisorNegro Quintana, Graciela Hitatíes
dc.contributor.authorHernández Dávila, Almudena-
dc.date.accessioned2021-03-11T00:06:25Z-
dc.date.available2021-03-11T00:06:25Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/93184-
dc.titleHACCP: evaluation of food handler's knowledge
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
local.message.claim2024-10-21T17:49:16.352+0100|||rp06088|||submit_approve|||dc_contributor_author|||None*
local.message.claim2024-10-21T17:49:16.352+0100|||rp06088|||submit_approve|||dc_contributor_advisor|||None*
dc.identifier.matriculaTFT-42805
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

68
checked on Oct 12, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.