Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/93184
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Sanjuán Velázquez, Esther | es |
dc.contributor.advisor | Negro Quintana, Graciela Hitatí | es |
dc.contributor.author | Hernández Dávila, Almudena | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T00:06:25Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T00:06:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | Gestión académica | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/93184 | - |
dc.title | HACCP: evaluation of food handler's knowledge | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.type | BachelorThesis | |
dc.contributor.departamento | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos | |
dc.type2 | Trabajo final de grado | |
local.message.claim | 2024-10-21T17:49:16.352+0100|||rp06088|||submit_approve|||dc_contributor_author|||None | * |
local.message.claim | 2024-10-21T17:49:16.352+0100|||rp06088|||submit_approve|||dc_contributor_advisor|||None | * |
dc.identifier.matricula | TFT-42805 | |
dc.identifier.ulpgc | Sí | |
dc.contributor.buulpgc | BU-VET | |
dc.contributor.titulacion | Grado en Veterinaria | |
item.grantfulltext | none | - |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
crisitem.advisor.dept | GIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.advisor.dept | GIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación | - |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.