Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/92286
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHernández López, Lidia Estheres
dc.contributor.authorMagwani Sarmiento, Rita Madhuri
dc.date.accessioned2021-03-11T00:01:14Z-
dc.date.available2021-03-11T00:01:14Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/92286-
dc.titleHabilidades directivas para la Responsabilidad Social Corporativa: aplicación al sector de la restauración.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Economía y Dirección De Empresas
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-38644
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ECO
dc.contributor.titulacionGrado en Turismo
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Economía y Dirección de Empresas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Nov 11, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.