Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/91356
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLeón Lloret, Juan Manueles
dc.contributor.authorGómez González, Lenny Andrea
dc.date.accessioned2021-03-10T23:56:47Z-
dc.date.available2021-03-10T23:56:47Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/91356-
dc.titleStudy of the most frequent breaches of food law in food service establishments in Telde.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-38559
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

57
checked on Nov 16, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.