Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/91356
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLeón Lloret, Juan Manueles
dc.contributor.authorGómez González, Lenny Andrea
dc.date.accessioned2021-03-10T23:56:47Z-
dc.date.available2021-03-10T23:56:47Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/91356-
dc.titleStudy of the most frequent breaches of food law in food service establishments in Telde.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-38559
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
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