Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/83989
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGarcía Almeida, Desiderio Juanes
dc.contributor.authorMoussadak, Habiba
dc.date.accessioned2021-03-10T23:13:56Z-
dc.date.available2021-03-10T23:13:56Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/83989-
dc.titleLe Capital Humain Dans La Competitivité De L'Hôtellerie. Cas Chef De Réception, Ville Dàgadir
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Economía y Dirección De Empresas
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-26110
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ECO
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Dirección y Planificación del Turismo
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Organización y dirección de empresas (Management)-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Economía y Dirección de Empresas-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

47
checked on Oct 12, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.