Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/82089
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRomero Mayoral, Jesúses
dc.contributor.authorRodríguez Fariña, Jaime
dc.date.accessioned2021-03-10T23:04:41Z-
dc.date.available2021-03-10T23:04:41Z-
dc.date.issued2008
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/82089-
dc.titleIndustria Para La Elaboración De Pastelería Y Bollería Industrial
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Eléctrica
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-13848
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Eléctrica-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

23
checked on Aug 19, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.