Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/76892
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKjorsvik, Elines
dc.contributor.advisorAfonso López, Juan Manueles
dc.contributor.authorFerrer Vidal, Marces
dc.date.accessioned2020-12-21T14:55:50Z-
dc.date.available2020-12-21T14:55:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/76892-
dc.languageengen_US
dc.relationJuvenile production in halibut aquaculture (NFR 281802, 2018-2021, NTNU: 90318500/k-sted: 661005)en_US
dc.subject310502 Pisciculturaen_US
dc.subject.otherHippoglossus hippoglossuses
dc.titleEgg quality indicators in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L., 1758): Total lipid and fatty acid composition of eggses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US
dc.typeMasterThesisen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Ciencias del Maren_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Trabajo final de másteren_US
dc.description.notasMáster en Cultivos Marinos ; 2019-2020en_US
dc.identifier.matriculaTFT-57273es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASes
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Cultivos Marinoses
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.