Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/76892
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKjorsvik, Elines
dc.contributor.advisorAfonso López, Juan Manueles
dc.contributor.authorFerrer Vidal, Marces
dc.date.accessioned2020-12-21T14:55:50Z-
dc.date.available2020-12-21T14:55:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/76892-
dc.languageengen_US
dc.relationJuvenile production in halibut aquaculture (NFR 281802, 2018-2021, NTNU: 90318500/k-sted: 661005)en_US
dc.subject310502 Pisciculturaen_US
dc.subject.otherHippoglossus hippoglossuses
dc.titleEgg quality indicators in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L., 1758): Total lipid and fatty acid composition of eggses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US
dc.typeMasterThesisen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Ciencias del Maren_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Trabajo final de másteren_US
dc.description.notasMáster en Cultivos Marinos ; 2019-2020en_US
dc.identifier.matriculaTFT-57273es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASes
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Cultivos Marinoses
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

123
checked on Jul 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.