Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/74451
Título: Histopathological study of greater amberjack ("Seriola dumerili") reared under different temperatures
Autores/as: Segura Bernal, Tomás Kristuel
Director/a : Montero Vítores, Daniel 
Clasificación UNESCO: 251092 Acuicultura marina
Palabras clave: Seriola dumerili
Fecha de publicación: 2016
Resumen: Improvement of fish production and introduce new species of marine fish in order to diversify the production is necessary to develop the aquaculture. Seriola dumerili (Risso, 1810) is a specie with interest for aquaculture because of its high quality meat and for its easily adaptation to captive culture. One of the most important bottleneck in the production of this species is its susceptibility to diseases associated to parasitic infection, related with immunosuppression. As rearing conditions are not well defined for this species, especial attention must be focused on different environmental parameters and the effect on the immune system. For this reason, is necessary to improve in knowledge about its immune system and factors which affect it. Temperature is a parameter which affect at growth and it is related with the immune system of fish. In this work was done a histopathological study of liver and intestine because of its role in physiology and immune system of fish.
Departamento: Departamento de Biología
Facultad: Facultad de Ciencias del Mar
Titulación: Grado en Ciencias del Mar
URI: http://hdl.handle.net/10553/74451
Colección:Trabajo final de grado
Restringido ULPGC
miniatura
Adobe PDF (1,37 MB)
Inicia sesión para acceder

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Vista completa

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.