Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/73732
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRobaina Robaina, Lidia Esther-
dc.contributor.authorGraterol Zabiran, Walkiria Svetlana-
dc.date.accessioned2020-07-20T11:51:00Z-
dc.date.available2020-07-20T11:51:00Z-
dc.date.issued2015en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/73732-
dc.languageengen_US
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject.otherOreochromis niloticusen_US
dc.titleGrape fruit by-products from the wine processing in diets for tilapia ("Oreochromis niloticus")en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Biologíaen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Ciencias del Maren_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-33534es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Ciencias del Mares
item.grantfulltextrestricted-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Biología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Restringido ULPGC
Thumbnail
PDF
Adobe PDF (601,81 kB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show simple item record

Page view(s)

43
checked on Oct 29, 2023

Download(s)

12
checked on Oct 29, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.