Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/73732
Title: | Grape fruit by-products from the wine processing in diets for tilapia ("Oreochromis niloticus") | Authors: | Graterol Zabiran, Walkiria Svetlana | Director: | Robaina Robaina, Lidia Esther | UNESCO Clasification: | 251092 Acuicultura marina | Keywords: | Oreochromis niloticus | Issue Date: | 2015 | Department: | Departamento de Biología | Faculty: | Facultad de Ciencias del Mar | Degree: | Grado en Ciencias del Mar | URI: | http://hdl.handle.net/10553/73732 |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado Restringido ULPGC |
En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.
Show full item recordPage view(s)
43
checked on Oct 29, 2023
Download(s)
12
checked on Oct 29, 2023
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.