Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/73732
Title: Grape fruit by-products from the wine processing in diets for tilapia ("Oreochromis niloticus")
Authors: Graterol Zabiran, Walkiria Svetlana
Director: Robaina Robaina, Lidia Esther 
UNESCO Clasification: 251092 Acuicultura marina
Keywords: Oreochromis niloticus
Issue Date: 2015
Department: Departamento de Biología
Faculty: Facultad de Ciencias del Mar
Degree: Grado en Ciencias del Mar
URI: http://hdl.handle.net/10553/73732
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Restringido ULPGC
Thumbnail
PDF
Adobe PDF (601,81 kB)
This file is reserved to the following groups: autenticados

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

43
checked on Oct 29, 2023

Download(s)

12
checked on Oct 29, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.