Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/73396
Título: | Which are fatty acids of the green alga Chlorella? | Autores/as: | Petkov, Georgi García Reina, Guillermo |
Clasificación UNESCO: | 241707 Algología (ficología) | Palabras clave: | Eicosapentaenoic Acid Dreissena-Polymorpha Lipids Microalgae Culture, et al. |
Fecha de publicación: | 2007 | Publicación seriada: | Biochemical Systematics and Ecology | Resumen: | Fatty acid composition of three species of Chlorella were studied under conditions of photoautotrophic and heterotrophic cultivation, nitrogen starvation, and outdoor in a photobioreactor. The composition 14:0, 16:0, 16:1, 16:2, 16:3, 18:0, 18:1, 18:2, alpha-18:3 is confirmed for Chlorella. Fatty acids with 20 carbon atoms and four or five double bonds are considered not originating from Chlorella. Other exceptions of this composition are interpreted as mixed algal culture, bacterial contamination or impurities. | URI: | http://hdl.handle.net/10553/73396 | ISSN: | 0305-1978 | DOI: | 10.1016/j.bse.2006.10.017 | Fuente: | Biochemical Systematics And Ecology [ISSN 0305-1978], v. 35 (5), p. 281-285, (Mayo 2007) |
Colección: | Artículos |
Citas SCOPUSTM
175
actualizado el 17-nov-2024
Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations
147
actualizado el 17-nov-2024
Visitas
83
actualizado el 19-oct-2024
Google ScholarTM
Verifica
Altmetric
Comparte
Exporta metadatos
Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.