Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/71375
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSerra Majem, Lluísen_US
dc.date.accessioned2020-04-16T11:56:49Z-
dc.date.available2020-04-16T11:56:49Z-
dc.date.issued1999en_US
dc.identifier.issn1135-3074en_US
dc.identifier.otherDialnet-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/71375-
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofRevista Española de Nutrición Comunitariaen_US
dc.sourceRevista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition[ISSN 1135-3074],v. 5 (4), p. 157-159en_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherMediterranean dieten_US
dc.subject.otherCommunity healthen_US
dc.subject.otherDietary guidelinesen_US
dc.subject.otherFood habitsen_US
dc.subject.otherHealthen_US
dc.subject.otherPhysical activityen_US
dc.subject.otherPrimary healthcareen_US
dc.subject.otherSustainabilityen_US
dc.titleFood-based dietary guidelinesen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=2892440-
dc.description.lastpage159-
dc.identifier.issue4-
dc.description.firstpage157-
dc.relation.volume5-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetid551010-
dc.identifier.dialnet2892440ARTREV-
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-9658-9061-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameSerra Majem, Luis-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.