Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/70468
Título: | Nutritional adequacy assessment | Autores/as: | Roman-Viñas, Blanca Serra Majem, Luis |
Clasificación UNESCO: | 3206 Ciencias de la nutrición | Palabras clave: | Adequacy Assessment Adequacy Measurement Assessing Diets Ear Cut-Point Methodology, et al. |
Fecha de publicación: | 2019 | Editor/a: | Elsevier | Publicación seriada: | Encyclopedia Of Food Security And Sustainability | Resumen: | The methodology to estimate nutrient intake adequacy at the individual and population level depends on the accuracy to estimate food intake, the methods to calculate nutrient intake and the nutrient requirements available for the population under study. This chapter briefly describes the methods to estimate nutrient intake adequacy. | URI: | http://hdl.handle.net/10553/70468 | ISBN: | 978-0-12-812688-2 | Fuente: | Encyclopedia of Food Security and Sustainability / Pasquale Ferranti, Elliot M. Berry, Jock R. Anderson (eds.), v. 2, p. 236-242 |
Colección: | Capítulo de libro |
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actualizado el 16-dic-2023
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