Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/70468
Título: Nutritional adequacy assessment
Autores/as: Roman-Viñas, Blanca
Serra Majem, Luis 
Clasificación UNESCO: 3206 Ciencias de la nutrición
Palabras clave: Adequacy Assessment
Adequacy Measurement
Assessing Diets
Ear Cut-Point
Methodology, et al.
Fecha de publicación: 2019
Editor/a: Elsevier 
Publicación seriada: Encyclopedia Of Food Security And Sustainability
Resumen: The methodology to estimate nutrient intake adequacy at the individual and population level depends on the accuracy to estimate food intake, the methods to calculate nutrient intake and the nutrient requirements available for the population under study. This chapter briefly describes the methods to estimate nutrient intake adequacy.
URI: http://hdl.handle.net/10553/70468
ISBN: 978-0-12-812688-2
Fuente: Encyclopedia of Food Security and Sustainability / Pasquale Ferranti, Elliot M. Berry, Jock R. Anderson (eds.), v. 2, p. 236-242
Colección:Capítulo de libro
Vista completa

Visitas

58
actualizado el 16-dic-2023

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.