Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/61670
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGonzález Lama, Zoiloes
dc.contributor.authorMartín Cantos, Juan Pabloes
dc.date.accessioned2020-01-21T08:38:31Z-
dc.date.available2007-06-06T00:00:00Zes
dc.date.available2020-01-21T08:38:31Z-
dc.date.issued2003en_US
dc.identifier.othercontentdm-postulpgces
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/61670-
dc.formatPDFes
dc.format.mimetype300 ppp., TIFF sin compresiónes
dc.languagespaen_US
dc.rightsAcceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGCes
dc.subject320103 Microbiología clínicaen_US
dc.subject.otherAlimentoses
dc.subject.otherMicrobiologíaes
dc.titleProgramas de autocontrol en restauración colectiva : evaluación de las condiciones higiénico-sanitarias de las cocinas de 6 establecimientos hoteleroses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Clínicases
dc.identifier.absysnet294207es
dc.type2Tesis doctoralen_US
dc.identifier.currens960es
dc.description.numberofpages533 p.es
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTESIS-96573es
dc.identifier.ulpgces
dc.contributor.programaMicrobiologíaes
item.grantfulltextrestricted-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Thumbnail
Adobe PDF (16,26 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show simple item record

Page view(s)

53
checked on Jun 15, 2024

Download(s)

14
checked on Jun 15, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.