Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/61184
Title: Estudio de la elaboración y producción del gofio en Gran Canaria. Instauración de sistemas de autocontrol
Authors: Cerpa Cervera, Olga María
Director: Millán Larriva, Rafael 
Sanjuán Velázquez, Esther 
Keywords: Gofio
Alimentos
Canarias
Issue Date: 2002
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/61184
Rights: Acceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGC
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Pendiente de revisión
Thumbnail
Adobe PDF (18,8 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show full item record

Page view(s)

111
checked on Nov 1, 2024

Download(s)

55
checked on Nov 1, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.