Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/58420
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDominguez, Daviden_US
dc.contributor.authorSarmiento Mendoza, Paulaen_US
dc.contributor.authorSehnine, Zakaryaen_US
dc.contributor.authorCastro Alonso, Pedro Luisen_US
dc.contributor.authorRobaina, Lidiaen_US
dc.contributor.authorFontanillas, Ramonen_US
dc.contributor.authorPrabhu, P. Antony Jesuen_US
dc.contributor.authorIzquierdo, Marisolen_US
dc.date.accessioned2019-12-16T11:11:16Z-
dc.date.available2019-12-16T11:11:16Z-
dc.date.issued2019en_US
dc.identifier.issn0044-8486en_US
dc.identifier.otherWoS-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/58420-
dc.description.abstractFish meal is increasingly substituted in diets for gilthead sea bream with ingredients of terrestrial origin which may affect the mineral content and availability. Among these minerals, copper (Cu) is an essential trace element whose excess may have a potential toxic effect. Since ingredients of terrestrial origin have higher Cu levels than marine ones it is important to define the optimal dietary supply of Cu. Therefore, the aim of this study was to evaluate optimal dietary inclusion level of Cu in low FM-FO diets for gilthead sea bream fingerlings.en_US
dc.languageengen_US
dc.relationConsumer driven Production: Integrating Innovative Approaches for Competitive and Sustainable Performance across the Mediterranean Aquaculture Value Chainen_US
dc.relation.ispartofAquacultureen_US
dc.sourceAquaculture [ISSN 0044-8486], v. 507, p. 466-474en_US
dc.subject310502 Pisciculturaen_US
dc.subject.otherCopperen_US
dc.subject.otherGilthead sea breamen_US
dc.subject.otherFish mineral nutritionen_US
dc.subject.otherPlant ingredientsen_US
dc.titleEffects of copper levels in diets high in plant ingredients on gilthead sea bream (Sparus aurata) fingerlingsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.aquaculture.2019.04.044en_US
dc.identifier.scopus85064964547-
dc.identifier.isi000471112700055-
dc.contributor.authorscopusid57192419241-
dc.contributor.authorscopusid57208511623-
dc.contributor.authorscopusid57208508542-
dc.contributor.authorscopusid57202593727-
dc.contributor.authorscopusid6603401174-
dc.contributor.authorscopusid25823014800-
dc.contributor.authorscopusid57205645744-
dc.contributor.authorscopusid7103111891-
dc.identifier.eissn1873-5622-
dc.description.lastpage474en_US
dc.description.firstpage466en_US
dc.relation.volume507en_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.daisngid23348565-
dc.contributor.daisngid30052525-
dc.contributor.daisngid30303102-
dc.contributor.daisngid20558740-
dc.contributor.daisngid725911-
dc.contributor.daisngid1044233-
dc.contributor.daisngid4213094-
dc.contributor.daisngid31444473-
dc.utils.revisionen_US
dc.contributor.wosstandardWOS:Dominguez, D-
dc.contributor.wosstandardWOS:Sarmiento, P-
dc.contributor.wosstandardWOS:Sehnine, Z-
dc.contributor.wosstandardWOS:Castro, P-
dc.contributor.wosstandardWOS:Robaina, L-
dc.contributor.wosstandardWOS:Fontanillas, R-
dc.contributor.wosstandardWOS:Prabhu, PAJ-
dc.contributor.wosstandardWOS:Izquierdo, M-
dc.date.coverdateMayo 2019en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.description.sjr1,037
dc.description.jcr3,224
dc.description.sjrqQ1
dc.description.jcrqQ1
dc.description.scieSCIE
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.project.principalinvestigatorIzquierdo López, María Soledad-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0002-6434-2734-
crisitem.author.orcid0000-0002-0395-899X-
crisitem.author.orcid0000-0003-4857-6693-
crisitem.author.orcid0000-0003-4297-210X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameDomínguez Montesdeoca, David-
crisitem.author.fullNameSarmiento Mendoza, Paula-
crisitem.author.fullNameCastro Alonso, Pedro Luis-
crisitem.author.fullNameRobaina Robaina, Lidia Esther-
crisitem.author.fullNameIzquierdo López, María Soledad-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

SCOPUSTM   
Citations

10
checked on Nov 17, 2024

WEB OF SCIENCETM
Citations

10
checked on Nov 17, 2024

Page view(s)

131
checked on Jun 22, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.