Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57216
Title: Contribución al estudio de los "parámetros de estabilidad y microbiológicos" de productos pesqueros secos salados de consumo en las Islas Canarias
Authors: Vioque, M.
Millán de Larriva, Rafael 
Gómez, R.
Penedo Padrón, Juan Carlos 
Sanjuán Velázquez, Esther 
UNESCO Clasification: 310505 Elaboración del pescado
Keywords: Agua actividad
Control microbiológico
Producto a base de pescado
pH
Islas Canarias, et al
Issue Date: 1998
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57216
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (296), p. 79-84
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133363
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

72
checked on Mar 24, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.