Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/56855
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHernández Castellano, Lorenzo Enriqueen_US
dc.contributor.authorMorales De La Nuez,Antonioen_US
dc.contributor.authorMoreno Indias,Isabelen_US
dc.contributor.authorSánchez-Macías, D.en_US
dc.contributor.authorTorres, A.en_US
dc.contributor.authorNovo Gómez, Ana R.en_US
dc.contributor.authorCastro Navarro, Noemíen_US
dc.contributor.authorBermejo Asensio, Luis Albertoen_US
dc.contributor.authorCapote Álvarez, Juan Franciscoen_US
dc.contributor.authorArgüello Henríquez, Anastasioen_US
dc.date.accessioned2019-10-08T10:26:18Z-
dc.date.available2019-10-08T10:26:18Z-
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.issn1698-014Xen_US
dc.identifier.otherDialnet
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/56855-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofRevista de estudios generales de la Isla de La Palmaen_US
dc.sourceRevista de estudios generales de la Isla de La Palma [ISSN 1698-014X] (6), p. 45-71en_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.subject.otherCordero de raza palmeraen_US
dc.subject.otherIndustria cárnicaen_US
dc.titleCordero de raza palmera: una carne más cardiosaludableen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=5914796-
dc.description.lastpage71-
dc.identifier.issue6-
dc.description.firstpage45-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetid3007113-
dc.contributor.authordialnetid2528559-
dc.contributor.authordialnetid3007108-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid1317512-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetid1317515-
dc.identifier.dialnet5914796ARTREV-
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-0184-2037-
crisitem.author.orcid0000-0002-3026-2031-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameMorales De La Nuez, Antonio José-
crisitem.author.fullNameMoreno Indias,Isabel-
crisitem.author.fullNameCastro Navarro, Noemí-
crisitem.author.fullNameCapote Álvarez, Juan Francisco-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

34
checked on Aug 12, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.