Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/44782
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArgente, Jesúsen_US
dc.contributor.authorAnadón, A.en_US
dc.contributor.authorBonet, B.en_US
dc.contributor.authorBousoño, C.en_US
dc.contributor.authorDalmau, J.en_US
dc.contributor.authorEscobar, H.en_US
dc.contributor.authorMoreno, J. M.en_US
dc.contributor.authorMartínez, M. J.en_US
dc.contributor.authorMoreno, L.en_US
dc.contributor.authorMoya, M.en_US
dc.contributor.authorPalou, A.en_US
dc.contributor.authorSerra-Majem, Llen_US
dc.contributor.authorSuárez, L.en_US
dc.date.accessioned2018-11-22T02:30:30Z-
dc.date.available2018-11-22T02:30:30Z-
dc.date.issued2008en_US
dc.identifier.issn0034-947Xen_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/44782-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofRevista Espanola de Pediatriaen_US
dc.sourceRevista Espanola de Pediatria [ISSN 0034-947X], v. 64, p. 200-206en_US
dc.subject32 Ciencias médicasen_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherÁcido conjugado linoleico (CLA)en_US
dc.subject.otherAlimentaciónen_US
dc.subject.otherInfanciaen_US
dc.subject.otherAdolescenciaen_US
dc.titleDocumento de Consenso sobre el posible empleo de Ácido Conjugado Linoleico (CLA), como complemento alimenticio, en la infancia y la adolescenciaen_US
dc.title.alternativeConsensus Document on possible use of Conjugated Linoleic Acid (CLA), as dietary supplement in childhood and adolescenceen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjecten_US
dc.typeConferenceObjecten_US
dc.identifier.scopus54849435062-
dc.contributor.authorscopusid12788653600-
dc.contributor.authorscopusid6507108303-
dc.contributor.authorscopusid7003632826-
dc.contributor.authorscopusid6507908166-
dc.contributor.authorscopusid7101901828-
dc.contributor.authorscopusid26429270400-
dc.contributor.authorscopusid7003588804-
dc.contributor.authorscopusid57197148890-
dc.contributor.authorscopusid35572012300-
dc.contributor.authorscopusid57213207714-
dc.contributor.authorscopusid55220238900-
dc.contributor.authorscopusid7101696674-
dc.contributor.authorscopusid7102234510-
dc.contributor.authorscopusid7005715770-
dc.contributor.authorscopusid35596972100-
dc.contributor.authorscopusid7102054967-
dc.description.lastpage206en_US
dc.description.firstpage200en_US
dc.relation.volume64en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Actas de congresosen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateMayo 2008en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-9658-9061-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameSerra Majem, Luis-
Appears in Collections:Actas de congresos
Show simple item record

Page view(s)

65
checked on Apr 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.