Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/44619
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorFrangeskou, Marianna-
dc.contributor.authorGonzález López-Valcárcel, Beatriz-
dc.contributor.authorSerra-Majem, Lluis-
dc.contributor.otherValcarcel, Bea-
dc.contributor.otherLopez-Valcarcel, Beatriz-
dc.contributor.otherSerra-Majem, Lluis-
dc.date.accessioned2018-11-22T01:06:59Z-
dc.date.available2018-11-22T01:06:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn1279-7707-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/44619-
dc.description.abstractDehydration is the most common fluid and electrolyte problem among elderly patients. It is reported to be widely prevalent and costly to individuals and to the health care system. The purpose of this review is to summarize the literature on the economic burden of dehydration in the elderly.-
dc.formatapplication/pdf-
dc.languageeng-
dc.relation.ispartofJournal of Nutrition, Health and Aging-
dc.rightsby-nc-nd-
dc.sourceJournal of Nutrition, Health and Aging [ISSN 1279-7707], v. 19 (6), p. 619-627-
dc.subject531207 Sanidad-
dc.subject.otherSanidad-
dc.subject.otherCostes-
dc.titleDehydration in the elderly: a review focused on economic burdene-
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Article-
dc.typeArticle-
dc.identifier.doi10.1007/s12603-015-0491-2
dc.identifier.scopus84939417961-
dc.identifier.isi000355983600003-
dcterms.isPartOfJournal Of Nutrition Health & Aging-
dcterms.sourceJournal Of Nutrition Health & Aging[ISSN 1279-7707],v. 19 (6), p. 619-627-
dc.contributor.authorscopusid56534030600-
dc.contributor.authorscopusid6507677112-
dc.contributor.authorscopusid35596972100-
dc.identifier.absysnet730349-
dc.identifier.crisid-;455;2693-
dc.description.lastpage627-
dc.description.firstpage619-
dc.relation.volume19-
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicas-
dc.type2Artículo-
dc.identifier.wosWOS:000355983600003-
dc.contributor.daisngid21034182-
dc.contributor.daisngid7008994-
dc.contributor.daisngid28836-
dc.identifier.investigatorRIDA-9891-2010-
dc.identifier.investigatorRIDM-2036-2015-
dc.identifier.investigatorRIDNo ID-
dc.contributor.wosstandardWOS:Frangeskou, M
dc.contributor.wosstandardWOS:Lopez-Valcarcel, B
dc.contributor.wosstandardWOS:Serra-Majem, L
dc.date.coverdateJunio 2015
dc.identifier.ulpgces
dc.description.sjr0,978
dc.description.jcr3,199
dc.description.sjrqQ1
dc.description.jcrqQ2
dc.description.scieSCIE
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR Economía de la salud y políticas públicas-
crisitem.author.deptDepartamento de Métodos Cuantitativos en Economía y Gestión-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-5571-3257-
crisitem.author.orcid0000-0002-9658-9061-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Métodos Cuantitativos en Economía y Gestión-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameGonzález Lopez-Valcarcel, Beatriz-
crisitem.author.fullNameSerra Majem, Luis-
Colección:Artículos
miniatura
Adobe PDF (349,08 kB)
Vista resumida

Citas SCOPUSTM   

53
actualizado el 10-nov-2024

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

45
actualizado el 10-nov-2024

Visitas

80
actualizado el 10-ago-2024

Descargas

758
actualizado el 10-ago-2024

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.