Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/4063
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPérez Ramos, José M.es
dc.date.accessioned2010-06-23T02:31:00Z
dc.date.accessioned2018-05-15T10:48:32Z-
dc.date.available2010-06-23T08:00:44Z
dc.date.available2018-05-15T10:48:32Z-
dc.date.issued1958es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/4063
dc.formatapplication/pdfes
dc.languagespaes
dc.publisherEscuela Profesional de Comercio de Las Palmas de Gran Canariaes
dc.subject5374 Organización y dirección de empresases
dc.titleOrganización de una fábrica de chocolatees
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises
dc.typeMasterThesises
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnet507661es
dc.identifier.crisid-
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicases
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de másteres
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Thumbnail
Adobe PDF (4,52 MB)
Show simple item record

Page view(s)

89
checked on Nov 1, 2024

Download(s)

187
checked on Nov 1, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.