Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/1673
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMolina-Domínguez, Lucíaes
dc.contributor.authorIzquierdo, Marisoles
dc.date.accessioned2009-10-08T02:31:00Z-
dc.date.accessioned2018-02-21T14:30:58Z-
dc.date.available2018-02-21T14:30:58Z-
dc.date.issued2004es
dc.identifier.other2227es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/1673-
dc.languagespaes
dc.sourceXXII Semana de Estudios del Mar, Las Palmas de Gran Canariaes
dc.subject.otherPisciculturaes
dc.subject.otherDesarrollo sosteniblees
dc.subject.otherAcuiculturaes
dc.titleLa revolución azul : nuevas perspectivas de la producción de alimento acuáticoes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.typeConferenceObjectes
dc.identifier.absysnet337746es
dc.identifier.crisid95-
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Actas de congresoses
dc.identifier.ulpgces
item.fulltextCon texto completo-
item.grantfulltextopen-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0003-4297-210X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameIzquierdo López, María Soledad-
Appears in Collections:Actas de congresos
Thumbnail
Adobe PDF (1,44 MB)
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.