Identificador persistente para citar o vincular este elemento: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/141098
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorDiogène, Jorgeen_US
dc.contributor.authorRambla, Mariaen_US
dc.contributor.authorCampàs, Mònicaen_US
dc.contributor.authorFernández, Margaritaen_US
dc.contributor.authorAndree, Karlen_US
dc.contributor.authorTudó, Angelsen_US
dc.contributor.authorRey, Mariaen_US
dc.contributor.authorSagristà, Nuriaen_US
dc.contributor.authorAguayo, Palomaen_US
dc.contributor.authorLeonardo, Sandraen_US
dc.contributor.authorVanessa Castanen_US
dc.contributor.authorCosta, Jose Luisen_US
dc.contributor.authorReal Valcárcel, Fernandoen_US
dc.contributor.authorGarcía Álvarez, Nataliaen_US
dc.contributor.authorPadilla Castillo, Daniel Fermínen_US
dc.contributor.authorFernández Rodríguez, Antonio Jesúsen_US
dc.contributor.authorLeón, Francisco Martínen_US
dc.contributor.authorCosta, Pedro Reisen_US
dc.contributor.authorSoliño, Luciaen_US
dc.contributor.authorRodrigues, Susanaen_US
dc.contributor.authorSilva, Alexandraen_US
dc.contributor.authorGodinho, Liaen_US
dc.contributor.authorMarques, Antònioen_US
dc.contributor.authorKanari, Popien_US
dc.contributor.authorStavroulakis, Georgiosen_US
dc.contributor.authorPapageorgiou, Georgiosen_US
dc.contributor.authorChrysanthou, Elinaen_US
dc.contributor.authorAligizaki, Katerinaen_US
dc.contributor.authorNikolopoulou, Ilianaen_US
dc.contributor.authorAgoritsa Kaliwraen_US
dc.date.accessioned2025-06-25T09:06:23Z-
dc.date.available2025-06-25T09:06:23Z-
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.issn2397-8325en_US
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/141098-
dc.description.abstractThe present document corresponds to Deliverable No. 10: “Final report (1st of April 2016-31stOctober2020).” of the specific agreement “EVALUATION OF CTXs IN SEAFOOD AND THE ENVIRONMENT for the RISK ASSESSMENT OF CIGUATERA FISH POISONING (CFP), with the consequent OBTENTION OF REFERENCE MATERIAL” within the Framework Partnership Agreement GP/EFSA/AFSCO/2015/03 “Risk characterization of ciguatera food poisoning in Europe”© Institute for Research and Technology in Food and Agriculture (IRTA), Universidad de Las Palmas de Gran Canarias (ULPGC), Canary Health Service (ServicioCanario de la Salud, SCS), Instituto Português do Mar e da Atmosfera I.P (IPMA), State General Laboratory (SGL) / Ministry of Health, Aristotle University of Thessaloniki (AUT), 2021en_US
dc.languageengen_US
dc.relationEurocigua Ien_US
dc.relation.ispartofEfsa Supporting Publicationsen_US
dc.sourceEfsa Supporting Publications [ISSN 2397-8325], n. 18 (2021)en_US
dc.subject3214 Toxicologíaen_US
dc.subject.otherCiguateraen_US
dc.subject.otherCiguatoxinsen_US
dc.subject.otherGambierdiscusen_US
dc.subject.otherFishen_US
dc.titleEvaluation of ciguatoxins in seafood and the environment in Europeen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.2903/sp.efsa.2021.EN-6648en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateMarzo 2021en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.description.miaricds6,2
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 3: Histología y Patología Veterinaria y Forense (Terrestre y Marina)-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 3: Histología y Patología Veterinaria y Forense (Terrestre y Marina)-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.author.orcid0000-0001-6526-0354-
crisitem.author.orcid0000-0001-5027-3072-
crisitem.author.orcid0000-0002-6678-5029-
crisitem.author.orcid0000-0001-5281-0521-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameReal Valcárcel, Fernando-
crisitem.author.fullNameGarcía Álvarez, Natalia-
crisitem.author.fullNamePadilla Castillo, Daniel Fermín-
crisitem.author.fullNameFernández Rodríguez, Antonio Jesús-
Colección:Artículos
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