Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/135908
Title: La traducción culinaria de términos franceses en inglés y español a través de un enfoque de lingüística de corpus
Authors: Gragera Retuerto, Rocío 
UNESCO Clasification: 5702 Lingüística diacrónica
Issue Date: 2024
Publisher: Octaedro 
Conference: 3rd International Congress: Humanities and Knowledge = III Congreso internacional: Humanidades y Conocimiento = III Congrés internacional: Humanitats i Coneixement (ICON-Huma 2024)
URI: http://hdl.handle.net/10553/135908
ISBN: 978-84-1079-022-3
Source: Proceedings. 3rd International Congress: Humanities and Knowledge = Libro de Actas. III Congreso Internacional: Humanidades y Conocimiento = Llibre d'actes. III Congrés internacional: Humanitats i Coneixement / Rosabel Roig-Vila, Jordi M. Antolí Martínez, Carolina Lorenzo Álvarez, Verónica Onrubia-Martínez, Alejandro Sánchez Ronco, p. 313-313
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=9938107
Appears in Collections:Actas de congresos
Adobe PDF (193,24 kB)
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.