Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/128362
Title: Anafilaxia por ingesta de harina contaminada por D farinae
Authors: Blanco, Carlos
Carrillo Díaz, Teresa 
Castillo Sáinz, Rodolfo 
Quiralte Castillo, Joaquin 
Botello, Alfredo
Cuevas, Manuela
UNESCO Clasification: 32 Ciencias médicas
320701 Alergias
Keywords: D. farinae
Anafilaxia
Issue Date: 1994
Publisher: Saned
Journal: Revista Espanola de Alergologia e Inmunologia Clinica 
Conference: XIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Alergología e Inmunología Clínica
Abstract: La ingesta de harina contaminada por D. farinae puede ser responsable de reacciones de anafilaxia en pacientes sensibilizados a ácaros del polvo
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/128362
ISSN: 0214-1477
Source: Revista Espanola de Alergologia e Inmunologia Clinica [0214-1477], v. 9, extraord. 1, pág. 94, #147 (Tenerife, 12-15 de octubre de 1994)
Appears in Collections:Actas de congresos
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.