Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/125305
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFernández Pérez, Leandro Fcoes
dc.contributor.authorSánchez Pérez, Juliaes
dc.date.accessioned2023-09-22T08:38:10Z-
dc.date.available2023-09-22T08:38:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/125305-
dc.titleEl Efecto De Los Alimentos Ultraprocesados Sobre El Estado De Saludes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Clínicases
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-71560es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería (Gran Canaria)es
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Farmacología Molecular y Traslacional-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

28
checked on Oct 31, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.