Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/123758
Title: | Importancia de la elección del coagulante en la elaboración de quesos de cabra | Authors: | Fresno, M. Álvarez, S. Argüello Henríquez, Anastasio Castro Navarro, Noemí Torres, Alexandr Gonzalo, C. Concepción, I. Villora, J. Ruiz, F.A. López, A. Sepe, L. |
UNESCO Clasification: | 330909 Productos lácteos | Issue Date: | 2023 | Conference: | XIII Foro Nacional del Caprino | URI: | http://hdl.handle.net/10553/123758 | Source: | XIII Foro Nacional del Caprino. La ganadería caprina ante el reto de la rentabilidad en nuevos contextos |
Appears in Collections: | Ponencias |
Page view(s)
81
checked on Nov 23, 2024
Download(s)
110
checked on Nov 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.