Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/123651
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRodríguez Luis, JC.en_US
dc.contributor.authorGonzález Azpeitia, Gloriaen_US
dc.contributor.authorde la Cruz Moreno, J.en_US
dc.contributor.authorOrmazábal Ramos, C.en_US
dc.contributor.authorDominguez Ortega, F.en_US
dc.contributor.authorMartin Zarza, M.en_US
dc.date.accessioned2023-06-21T15:18:14Z-
dc.date.available2023-06-21T15:18:14Z-
dc.date.issued1988en_US
dc.identifier.issn0212-1611en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/123651-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofNutrición Hospitalariaen_US
dc.sourceNutrición Hospitalaria [0212-1611] v. 3(4), pp. 249-252 (julio-septiembre 1988)en_US
dc.subject32 Ciencias médicasen_US
dc.subject320110 Pediatríaen_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherLípidosen_US
dc.subject.otherAlimentación parenteralen_US
dc.subject.otherNeonatosen_US
dc.titleAporte de lípidos en la Alimentación Parenteral de Recién Nacidos Prematurosen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.lastpage252en_US
dc.identifier.issue4-
dc.description.firstpage249en_US
dc.relation.volume3en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.description.numberofpages4en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateJulio-septiembre 1988en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
dc.description.scieSCIE
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0009-0004-2207-9095-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameGonzález Azpeitia, Gloria-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

43
checked on Jun 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.