Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122886
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGonzález Pérez, José Antonioen_US
dc.contributor.authorSantana, J. I.en_US
dc.date.accessioned2023-05-19T13:19:30Z-
dc.date.available2023-05-19T13:19:30Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/122886-
dc.languagespaen_US
dc.relationPESCABASEen_US
dc.relation.ispartofRuta Pesqueraen_US
dc.subject531201 Agricultura, silvicultura, pescaen_US
dc.subject310505 Elaboración del pescadoen_US
dc.titleGestión y valorización gastronómica de mariscos y pescados de aguas profundas de Canariasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUNAT: Ecología Marina Aplicada y Pesquerías-
crisitem.author.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.orcid0000-0001-8584-6731-
crisitem.author.parentorgIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.fullNameGonzález Perez, Jose Antonio-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

17
checked on Jan 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.