Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122606
Title: Livro de Receitas Tradicionais da Cozinha do Mar de Cabo Verde
Other Titles: Recetario de Cocina Marinera Tradicional de Cabo Verde
A Cookbook of Cabo Verde Traditional Seafood Cuisine
Authors: González Pérez, José Antonio 
Ribeiro, Filomena
UNESCO Clasification: 3105 Peces y fauna silvestre
330914 Elaboración de alimentos
Issue Date: 2019
Publisher: Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) 
Project: Desarrollo de bases técnico-científicas, capacitación y transferencia de tecnología y conocimiento para la exploración, procesamiento y comercialización de productos del mar en la Macaronesia 
URI: http://hdl.handle.net/10553/122606
ISBN: 978-84-09-16831-6
Appears in Collections:Libro
Adobe PDF (16,26 MB)
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.