Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122534
Title: Caso 13. Allende Restauración: equilibrando gastronomía y crecimiento
Authors: Ballesteros Rodríguez, José Luis 
Aguiar Quintana, Juana Teresa 
Domínguez Falcón, María Del Carmen 
UNESCO Clasification: 5311 Organización y dirección de empresas
Keywords: Allende Restauración
Dirección de empresas
Issue Date: 2019
Publisher: Editorial Síntesis 
URI: http://hdl.handle.net/10553/122534
ISBN: 978-84-9171-365-4
Source: 100 soluciones a 50 problemas para la gestión turística de empresas en Iberoamérica: manual de casos reales / Juana Teresa Aguiar Quintana, Rosa María Batista Canino (dir.), p. 199-215
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8473155
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show full item record

Page view(s)

53
checked on May 4, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.