Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/122534
Title: | Caso 13. Allende Restauración: equilibrando gastronomía y crecimiento | Authors: | Ballesteros Rodríguez, José Luis Aguiar Quintana, Juana Teresa Domínguez Falcón, María Del Carmen |
UNESCO Clasification: | 5311 Organización y dirección de empresas | Keywords: | Allende Restauración Dirección de empresas |
Issue Date: | 2019 | Publisher: | Editorial Síntesis | URI: | http://hdl.handle.net/10553/122534 | ISBN: | 978-84-9171-365-4 | Source: | 100 soluciones a 50 problemas para la gestión turística de empresas en Iberoamérica: manual de casos reales / Juana Teresa Aguiar Quintana, Rosa María Batista Canino (dir.), p. 199-215 | URL: | http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8473155 |
Appears in Collections: | Capítulo de libro |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.