Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122534
Title: Caso 13. Allende Restauración: equilibrando gastronomía y crecimiento
Authors: Ballesteros Rodríguez, José Luis 
Aguiar Quintana, Juana Teresa 
Domínguez Falcón, María Del Carmen 
UNESCO Clasification: 5311 Organización y dirección de empresas
Keywords: Allende Restauración
Dirección de empresas
Issue Date: 2019
Publisher: Editorial Síntesis 
URI: http://hdl.handle.net/10553/122534
ISBN: 978-84-9171-365-4
Source: 100 soluciones a 50 problemas para la gestión turística de empresas en Iberoamérica: manual de casos reales / Juana Teresa Aguiar Quintana, Rosa María Batista Canino (dir.), p. 199-215
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8473155
Appears in Collections:Capítulo de libro
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.