Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122237
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGonzález Pérez, José Antonioen_US
dc.date.accessioned2023-05-05T11:16:23Z-
dc.date.available2023-05-05T11:16:23Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.isbn978-84-09-45721-2en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/122237-
dc.languagespaen_US
dc.publisherAyuntamiento de Tíasen_US
dc.publisherUniversidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC)en_US
dc.subject330914 Elaboración de alimentosen_US
dc.subject531201 Agricultura, silvicultura, pescaen_US
dc.titleRevitalización del patrimonio cultural gastronómico. Héroes sociales de Tíasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/booken_US
dc.typeBooken_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Libroen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.description.spiqQ3
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUNAT: Ecología Marina Aplicada y Pesquerías-
crisitem.author.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.orcid0000-0001-8584-6731-
crisitem.author.parentorgIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.fullNameGonzález Perez, Jose Antonio-
Appears in Collections:Libro
Adobe PDF (37,63 MB)
Show simple item record

Page view(s)

69
checked on Jun 29, 2024

Download(s)

292
checked on Jun 29, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.