Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/120403
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSerra Majem, Luises
dc.contributor.advisorÁlvarez Pérez,Jacquelinees
dc.contributor.authorÁlamo Mateo, Diana Teresaes
dc.date.accessioned2023-02-05T21:01:30Z-
dc.date.available2023-02-05T21:01:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/120403-
dc.titleCambios En El Seguimiento De La Dieta Mediterránea Como Consecuencia Del Confinamiento Por La Pandemia De La Covid-19 En Gran Canariaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Clínicases
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-66336es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Medicinaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

97
checked on Oct 12, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.